Omgeving

IMG_9962IMG_9959IMG_9966IMG_9956In de omgeving kunt u allerlei buitenactiviteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen in prachtige natuurgebieden en bossen vlakbij en golfen op de schitterende golfbaan Rijk van Nijmegen. Enkele fietsen zijn aanwezig en te huur. (Er is plaats voor eigen fietsen in de afgesloten garage.)  U kunt ook winkelen en bezienswaardigheden bekijken in Nijmegen (de oudste stad van nederland), Groesbeek en Kleve.

Villa Hosta is een  ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers! Wij liggen op de Rivierenpad route, op de Via Romana, op het Streekpad Nijmegen, op het Peter en Paulus Pad, op de Walk of Wisdom en ook 2 km van het Pieter Pad. Wij halen en brengen wandelaars graag van en naar de route (en eventueel ook naar restaurants in de buurt). En we zijn wandelaar- en fietser vriendelijk.

De Radboud Universiteit in Nijmegen ligt slechts 10 minuten van Villa Hosta, evenals het Africa Museum,het Bevrijdings Museum in Groesbeek, Museum Het Valkhof en het Museum Hans Koekkoek en het Kurhaus Museum in Kleve.

Een dagje sauna en/of een massage reserveren bij de Thermen of het Sanodome vlakbij behoord ook tot de mogelijkheden!

B & B Villa Hosta in Wyler ligt op 30 minuten rijden van de luchthaven Weeze, op 1 uur rijden van de luchthaven van Düsseldorf of Eindhoven en 1 uur en 30 minuten van de luchthaven Schiphol. Tegen vergoeding kunt u ook gehaald of gebracht worden. Ook is dit mogelijk naar andere locaties.